Visgilde Oosterschelde
Lombardenstraat 2
4611 VZ Bergen op Zoom
T. 0164-255524
Visgilde de Zeeland
Markiezaatsweg 11b
4615 PA Bergen op Zoom
T. 0164-700260
Koekenpan | Pocheren | Oven | Stoven | Magnetron | |
---|---|---|---|---|---|
Hele verse vis (ca. 250 g) | |||||
Forel | 8 - 10 | 8 - 10 | 15 - 20 | 15 - 20 | 3 - 5 |
Schol | 4 - 6 | 4 - 6 | 15 - 20 | 10 - 15 | 3 - 5 |
Sliptong | 4 - 6 | 4 - 6 | 15 - 20 | 10 - 15 | 3 - 5 |
Gamba's (100 g) | 3 - 4 | 3 - 4 | 7 - 10 | 7 - 10 | 3 - 5 |
Verse filets (ca. 150 g) | |||||
Kabeljauwfilet | 4 - 6 | 4 - 6 | 15 - 20 | 8 - 10 | 2 - 3 |
Kabeljauwhaas (rugstuk) | 6 - 8 | 6 - 8 | 20 - 25 | 10 - 12 | 3 - 4 |
Koolvis | 4 - 6 | 4 - 6 | 15 - 20 | 8 - 10 | 2 - 3 |
Roodbaars | 3 - 5 | 3 - 5 | 15 - 20 | 8 - 10 | 2 - 3 |
Schol | 3 - 5 | 3 - 5 | 15 - 20 | 8 - 10 | 2 - 3 |
Zalm | 4 - 6 | 4 - 6 | 15 - 20 | 8 - 10 | 2 - 3 |
Zeewolf | 4 - 6 | 4 - 6 | 15 - 20 | 8 - 10 | 2 - 3 |
Zwaardvis | 4 - 6 | 4 - 6 | 15 - 20 | 8 - 10 | 2 - 3 |
Moten (ca. 200 g) | |||||
Tonijn | 4 - 7 | 4 - 7 | 15 - 20 | 8 -12 | 3 - 4 |
Zalm | 4 - 7 | 4 - 7 | 15 - 20 | 8 - 12 | 3 - 4 |
Gebakken vis | |||||
Lekkerbek | 5 - 6 | - | 10 - 12 | - | 2 - 3 |
Kibbeling | 3 - 4 | - | 8 - 10 | - | 2 - 3 |
Mosselen | 2 - 3 | - | 6 - 8 | - | 2 - 3 |
Scholfilet | 3 - 4 | - | 8 - 10 | - | 2 - 3 |
Kabeljauwburger | 3 - 4 | - | 8 - 10 | - | 2 - 3 |
Visfilet | 3 - 4 | - | 8 - 10 | - | 2 - 3 |